Ta pastrojmë Beratin në një ditë

Në kuadër të nismës “Ta pastrojmë Shqipërinë në një ditë”, nxënësit e klasave të X-ta të Medresesë së Beratit kanë kontribuar në pastrimin e mbeturinave dhe në promovimin e një mjedisi të pastër.
Pastrimi i mbeturinave dhe sensibilizimi i njerëzve nisi në mjediset afër shkollës, më pas vazhdoi deri në oborrin e Xhamisë së Mbretit. Pjesë e kësaj nisme e nxitur nga Bashkia Berat ishin edhe mësuesit e shkollës.

Ta pastrojme Beratin ne nje dite (1) Ta pastrojme Beratin ne nje dite (2) Ta pastrojme Beratin ne nje dite (3) Ta pastrojme Beratin ne nje dite (4) Ta pastrojme Beratin ne nje dite (5) Ta pastrojme Beratin ne nje dite (6) Ta pastrojme Beratin ne nje dite (7) Ta pastrojme Beratin ne nje dite (8)