Takim me Gazetaret

Medreseja e Elbasanit priti ne nje takim gazetaret e mirenjohur te qytetit te Elbasanit.
Gazetaret vizituan ambjentet e brendshme te shkolles ku pane nga afer mesimdhien dhe menyra si zhvillohej mesimi.
Gazetaret ngelen shume te kenaqur nga ambjentet dhe pedagogjika e shkolles. Me pas z. Yakup Sahin se bashku
me z. Bajram Omeri drekuan me miqte.

elbasan_ga-2

elbasan_ga-1

elbasan_ga-3 elbasan_ga-4 elbasan_ga-5 elbasan_ga-6 elbasan_ga-7 elbasan_ga-8 elbasan_ga-9 elbasan_ga-10 elbasan_ga-11 elbasan_ga-12 elbasan_ga-13 elbasan_ga-14 elbasan_ga-15 elbasan_ga-17 elbasan_ga-101 elbasan_ga-111 elbasan_ga-121