TAKIM ME KRYEMINISTRIN

Takim me Kryeministrin z. Edi Rama dhe Ministren e Arsimit dhe Sportit znj. Lindita Nikolla

Nxënësit e shkollës sonë Enes Hyka dhe Florin Shehu ishin të ftuar në programin “Matura 2014 : Arritje me Meritë” të organizuar në sheshin Nënë Tereza, duke përfaqësuar veten e tyre si maturantë të ekselencës. Ata u pajisen me një certifikatë dhe nje kupë si dhuratë simbolike vlerësimi e arritjeve të tyre gjatë tre viteve në gjimnaz. Më pas ata , bashkë me maturantët e ekselencës të cdo gjimnazi në Tiranë u priten në një darkë speciale të organizuar nga vetë  z. Edi Rama në Pallatin e Brigadave.

IMG_6860 IMG_4740 IMG_4734