Takim me Maturantet

Me date 30 Janar maturantet e Medresese se Elbasanit vizituan shkollen. Maturantet kujtuan nostalgjite qe kishin per vitet e shkuara dhe ngelen te kenaqur nga ambjentet e reja te shkolles…