Takim me prindërit e klasave të 12-ta

27-02-2015 Në Medresenë Hafiz Ali Korça u zhvillua takimi me prindërit e klasave të 12-ta ku prindërit u njohën me ecurinë e djemve të tyre dhe me parapërgatitjen për provimet e Maturës.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC  SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC