Takim me Shkrimtare dhe Poete

Drejtuesit dhe mesuesit e letersise se shkolles sone zhvilluan sot me date 03.01.2014 nje takim me shkrimtare dhe poete te qytetit Korce. Ne takimin e zhvilluar ne ambjentet e bibliotekes se qytetit, pjesemarresit u konsultuan per letersine dhe gjithashtu dhane mendimet e tyre per percjelljen e metejshme te vlerave dhe mesazheve letrare tek lexuesit.

858065_729922593687666_1834712149_o  1498891_729922867020972_1449816555_o 1507367_729923380354254_1083499530_o 1522743_729922873687638_1720867166_o 1524315_729923767020882_713408931_o 1529683_729923710354221_1999979462_o 1548067_729923733687552_2043120606_o