Takimi i Rradhes me Shkrimtare dhe Poete

Medreseja e Korçës ka zhvilluar sot me date 18.01.2014 takimin e rradhes me poete dhe shkrimtare te qytetit Korce. Ne kete takim u zhvillua edhe nje bashkebisedim midis disa nxenesve tane dhe pjesemarresve.
Pjesemarresit u shprehen se takime te tilla do te ndikojne pozitivisht ne evokimin e vlerave letrare. Gjithashtu, nxeneset tona interpretuan disa poezi dhe ese te pergatitura nga vete ato, interpretime qe moren pelqimin e te pranishmeve…

Takimi i Rradhes me Shkrimtare dhe Poete (1) Takimi i Rradhes me Shkrimtare dhe Poete (2) Takimi i Rradhes me Shkrimtare dhe Poete (3) Takimi i Rradhes me Shkrimtare dhe Poete (4) Takimi i Rradhes me Shkrimtare dhe Poete (5)