Takimi konsultativ për edukimin fizik në Medresenë e Kavajës

Në mjediset e medresesë së Kavajës u mbajt takimi konsultativ mes përfaqësuesve të Ministrisë së Arsimit, Komitetit olimpik dhe mësuesve të edukimit fizik të Kavajës.
takimi-konsultativ-per-edukimin-fizik-ne-medresene-e-kavajes-1 takimi-konsultativ-per-edukimin-fizik-ne-medresene-e-kavajes-2 takimi-konsultativ-per-edukimin-fizik-ne-medresene-e-kavajes-3 takimi-konsultativ-per-edukimin-fizik-ne-medresene-e-kavajes-4
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *