Takimi Tradicional me Maturantët

Stafi pedagogjik i Medresesë së Beratit sëbashku me maturantët e kësaj shkolle zhvilloi takimin tradicional. Pas një dreke të përbashkët, ku mësuesit dhe nxënësit shkëmbyen eksperiencat e tyre, të gjithë nxënësit e klasave të 10-ta dhe 11-ta përqafuan maturantët tanë.
Më pas, nxënësit ndoqën një videoklip ku shfaqeshin veprimtari dhe kujtime të tyre përgjatë rrugës tre vjecare (2013-2016).
Falenderojmë maturantët tanë që ishin pjesë e kësaj shkolle dhe u urojmë suksese në provimet e Maturës Shtetërore dhe në universitet.

Takimi Tradicional me Maturantet (1) Takimi Tradicional me Maturantet (2) Takimi Tradicional me Maturantet (4) Takimi Tradicional me Maturantet (5) Takimi Tradicional me Maturantet (6) Takimi Tradicional me Maturantet (7) Takimi Tradicional me Maturantet (8) Takimi Tradicional me Maturantet (9) Takimi Tradicional me Maturantet (11) Takimi Tradicional me Maturantet (12) Takimi Tradicional me Maturantet (13) Takimi Tradicional me Maturantet (14) Takimi Tradicional me Maturantet (15) Takimi Tradicional me Maturantet (16)