Takimi me Drejtorët e Shkollave 9-Vjeçare, me Rastin e Përfundimit të Vitit Shkollor

Sot në shkollën tonë u organizua nje aktivitet festiv me rastin e
Të ftuar ishin drejtues të zyrës së arsimit,drejtor dhe drejtoresha të rrethit të Kavajës si dhe nxënësit maturantë të këtij viti.
Falenderimet ishin për këta drejtues të cilët me përkushtim dhe pa u lodhur kanë hapur dyert e tyre për shkollën tonë për aktivitete të ndryshme të cilat I kemi organizuar si dhe në sjelljen e kontigjentit të ri të nxënësve për vitin e ardhshëm shkollor
Ishte një drekë e këndshme ku u diskutua mbi të shkuarën e ndritshme të kësaj shkolle si dhe sfidat që na presi në të ardhmen.Në këtë aktivitet u vlerësua nga të pranishmit kontributi I vyer nga ish nxënësit tashmë të cilët janë punësuar në istitucione të ndryshme në qytetin e Kavajës dhe të Shqipërisë.
Si dhe nuk munguan urimet për maturantët e këtij viti duke I uruar sukses në provimet e matures.