Tani Koha Për Ndihme (Medreseja e Kavajes)

Pak ditë më parë në dy qytete të mëdha që ndodhen në ishullin Mindanao të Filipineve, ndodhën përmbytje të shumta që u shkaktuan nga fortunat Washi. Si pasojë e kesaj fatkeqësie humbën jetën rreth 1000 njerëz dhe 45000 të tjerë mbetën të pastrehë.

Medreseja “H.Ali Korça” po organizon një fushatë ndihmash dhe po mobilizon të gjithë bamirësit e qytetit të Kavajës dhe për të mbledhur sa më shumë ndihma të cilat do të shkojnë ne Filipine për të prekurit nga fatkeqësia.

Të gjithë ata bamirës dhe qytetarë të Kavajës që dëshirojnë të ndihmojnë dhe të kontribojnë sa do pak qoftë për të prekurit në Filipine mund të kontaktojnë me Medresenë e Kavajë.

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC