Të pastrojmë qytetin (Medreseja e Kavajës)

Sot ne mësuesit dhe nxënësit e shkollës së mesme ose siç njihet gjerësisht Medreseja Hafiz Ali Korça iu përgjigjëm me shumë kënaqsi dhe qytetari ftesës së Kryeministrit Edi Rama,ministrave dhe organizatave të ndryshme mjedisore për të dalë dhe për të pastruar me shumë dëshirë rrugët dhe rrugicat e qytetit tonë të dashur Kavajë.U ndamë në tre drejtime të ndryshme të qytetit për të pasur mundësinë që të pastronim sa më shumë të mundeshim çdo hapsirë publike.Nga shprehitë e fytyrave të nxënësve kuptuam kënaqësitë e brëndëshme të cilat I kishin kapluar sepse ata tashmë ishin një grup i vogël shërbimi për këtë qytet.SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC