Trajnimi i zhvilluar nga DAR Elbasan në Medrese Liria Elbasan

Sot dhe neser në ambientet e shkollës sonë zhvillohet trajnimi i “ SOKRATES ”it për dixhitalizimin e amëzave në Sistemin Arsimor.

Trajnimi  i zhvilluar nga DAR Elbasan ne Medrese Liria Elbasan  (1) Trajnimi  i zhvilluar nga DAR Elbasan ne Medrese Liria Elbasan  (2) Trajnimi  i zhvilluar nga DAR Elbasan ne Medrese Liria Elbasan  (3) Trajnimi  i zhvilluar nga DAR Elbasan ne Medrese Liria Elbasan  (4)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *