Turneu i shahut

Medreseja e Kavajës “Hafiz Ali Korça”. Më 03.03.2015 organizoji turneun e shahut me shkollat 9-vjeçare të qendrës .Gjatë turneut nxënësit u argëtuan me njëri tjetri dhe konkurrenca mes tyre sa vinte dhe bëhej më interesante .Pasi në turne kishin marrë pjesë nxënës që e njihnin mirë lojën e shahut. Mbas mbarimit të turnesë tre vendet e para do të shpërblehen me çmime stimuluese.

SONY DSC SONY DSC  SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC