U zhvillua në Medresenë e Tiranës mbledhja e rradhës me mësuesit

U zhvillua mbledhja e rradhës me mësuesit e medresesë së Tiranës. Në këtë mbledhja pasi u vlerësua performanca e çdo mësuesi u ndanë çmimet për mësuesit më performancë më të lartë. Gjithashtu drejtori i shkollës foli për aktivitetet dhe ngritjen e nivelit të nxënësve në muaj që kanë mbetur.

U zhvillua ne Medresene e Tiranes mbledhja e rradhes me mesuesit (1) U zhvillua ne Medresene e Tiranes mbledhja e rradhes me mesuesit (3) U zhvillua ne Medresene e Tiranes mbledhja e rradhes me mesuesit (4)