Vazhdon bashkëpunimi midis 2 shkollave binjake në Elabsan

Shkolla e mesme medrese “Liria” Elbasan, e binjakëzuar me shkollën e mesme të bashkuar “Ibrahim Bozhiqi” Qafë / Shmil, edhe njëher tjetër shkëmbyen eksperiencat në fushën e arsimit. Takimi ishte shumë miqësor dhe nga drejtuesit e shkollave z.Yakup Sahin dhe z. Alfred Çeka u përcoll mesazhi i bashkëpunimit të mëtejshëm mes dy institucioneve.

Vazhdon bashkepunimi midis 2 shkollave binjake ne Elabsan (1) Vazhdon bashkepunimi midis 2 shkollave binjake ne Elabsan (2) Vazhdon bashkepunimi midis 2 shkollave binjake ne Elabsan (3) Vazhdon bashkepunimi midis 2 shkollave binjake ne Elabsan (4) Vazhdon bashkepunimi midis 2 shkollave binjake ne Elabsan (5) Vazhdon bashkepunimi midis 2 shkollave binjake ne Elabsan (6) Vazhdon bashkepunimi midis 2 shkollave binjake ne Elabsan (7) Vazhdon bashkepunimi midis 2 shkollave binjake ne Elabsan (8) Vazhdon bashkepunimi midis 2 shkollave binjake ne Elabsan (9) Vazhdon bashkepunimi midis 2 shkollave binjake ne Elabsan (10)