Vazhdon shtrimi i Iftareve në Medresenë e Korcës

Medreseja e Korçës ka organizuar iftarin e dytë në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit, në këtë iftar ishin të ftuar përfaqësues të DAR Korçë, drejtor të shkollave të mesme, drejtor të shkollave 9-të vjeçare si dhe stafi mësimdhënës i Medreses së Korçës.
Drejtori i Medreses z.Sami İkiz uroi të pranishmit për pjesmarjen e tyre dhe për një agjërim të lehtë.
Medreseja e Korçës ju uron të gjithë besimtarve mysliman Gëzuar muajin e shenjtë të Ramazanit.

Vazhdon shtrimi i Iftareve ne Medresene e Korces (1) Vazhdon shtrimi i Iftareve ne Medresene e Korces (2) Vazhdon shtrimi i Iftareve ne Medresene e Korces (3) Vazhdon shtrimi i Iftareve ne Medresene e Korces (4) Vazhdon shtrimi i Iftareve ne Medresene e Korces (5) Vazhdon shtrimi i Iftareve ne Medresene e Korces (6) Vazhdon shtrimi i Iftareve ne Medresene e Korces (7) Vazhdon shtrimi i Iftareve ne Medresene e Korces (8)