Vendi i Parë dhe i Tretë në Olimpiadën e Matematikës në medresenë e Beratit

Nxënësit e klasës së 11-të, Erlind Bregu dhe Donald Bërzeshta, fituan vendin e parë dhe të tretë në Olimpiadën Kombëtare të Matematikës, faza e dytë. I urojmë Erlindit suksese në fazën e tretë. Falenderojmë nxënësit dhe mësuesin e matematikës z. Albert Shima për suksesin e arritur.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *