Vendi i Parë në Olimpiadën Kombëtare të Matematikës në DAR Berat

Krenar për nxënësin e medresesë së Beratit të klasës së 10-të Donald Bërzeshta që fitoi vendin e parë në Olimpiadën Kombëtare të Matematikës, faza e dytë, në DAR Berat. Falënderojmë nxënësin Donald Bërzeshta për rezultatin e arritur si dhe mësuesin e matematikës z. Albert Shima për punën dhe përkushtimin e treguar.

I urojmë suksese në fazën e tretë në Tiranë.

Vendi i Pare ne Olimpiaden Kombetare te Matematikes ne DAR Berat (2) Vendi i Pare ne Olimpiaden Kombetare te Matematikes ne DAR Berat (3)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *