Vizita e Deputetes së Qarkut Elbasan në Medresenë e Elbasanit

Me datë 16/01/2015 në Medresenë “Liria” Elbasan ishte për vizitë Znj Evis Kushi, deputete e PS në Qarkun e Elbasanit e cila konstatoi se mbeti shumë e impresionuar për infrastrukturën dhe përgatitjen e stafit të shkollës tonë për një proces mësimor bashkëkohor me fjalën e teknologjisë së fundit. Zonja Kushi i uroj stafit të shkollës sonë suksese të mëtejshme në misionin tonë fisnik, gjithashtu edhe nga drejtoria jonë dyert janë të hapura për vizita te tilla.

Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (1) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (2) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (3) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (4) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (5) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (6) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (7) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (8) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (9) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (10) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (11) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (12) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (13) Vizita e Deputetes se Qarkut Elbasan ne Medresene e Elbasanit (14)