Vizita e shkollës Sul Misiri

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet shkollave Medreseja “Liria” ftoi për një vizitë stafin pedagigjk të shkollës 9-vjeçare Sul Misiri. Mësuesit vizituan ambientet e brendshme të shkollës, panë mënyrën se si jepej mësimi nga ana pedagogjike me ndihmën e mjeteve moderne. Mësuesit ngelën të kënaqur ku shprehen bindjet pozitive. Dhe në fund u shtrua një drekë…

Vizita_e_shkollesSul_Misiri (1)  Vizita_e_shkollesSul_Misiri (3) Vizita_e_shkollesSul_Misiri (4) Vizita_e_shkollesSul_Misiri (5) Vizita_e_shkollesSul_Misiri (6)