Vizita në Bunkart dhe Muzeun kombëtar të Tiranës

Ditën e enjte në datë 11/12/2014 Klasa 12-C nga Medreseja e Elbasanit bashkë me mësuesin kujdestar Danjel Çela organizoi një ekskursion në Tiranë ku vizituan vende si Bunk Art , Muzeu Kombëtar dhe TEG . Nxënësit u argëtuan shumë dhe mbetën të kënaqur nga shëtitja.

Vizita ne Bunkart dhe Muzeun kombetar te Tiranes (1) Vizita ne Bunkart dhe Muzeun kombetar te Tiranes (2) Vizita ne Bunkart dhe Muzeun kombetar te Tiranes (3)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *