Vizita nga shkollat e Cërrikut Aleks Buda dhe Drita Çomo

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet shkollave, Medreseja Liria ftoi për një vizitë stafin pedagogjik të shkollës 9-vjeçare Aleks Buda dhe Drita Çomo të qytetit të Cërrikut. Mësuesit vizituan ambientet e brendshme të shkollës, panë mënyrën se si jepej mësimi nga ana pedagogjike, më anë të mjeteve modern në kuadrin e digjitalizimit të proçesit mësimor edukativë. Mësuesit ngelën të kënaqur ku shprehën opinionet e tyre pozitive.

Vizita nga shkollat e Cerrikut Aleks Buda dhe Drita como (2) Vizita nga shkollat e Cerrikut Aleks Buda dhe Drita como (3) Vizita nga shkollat e Cerrikut Aleks Buda dhe Drita como (4) Vizita nga shkollat e Cerrikut Aleks Buda dhe Drita como (5) Vizita nga shkollat e Cerrikut Aleks Buda dhe Drita como (6) Vizita nga shkollat e Cerrikut Aleks Buda dhe Drita como (7) Vizita nga shkollat e Cerrikut Aleks Buda dhe Drita como (8) Vizita nga shkollat e Cerrikut Aleks Buda dhe Drita como (10) Vizita nga shkollat e Cerrikut Aleks Buda dhe Drita como (11) Vizita nga shkollat e Cerrikut Aleks Buda dhe Drita como (12)