Vizitat në Medresenë e Korçës

Në Medresenë e Korçës ka patur vizita nga perfaqsues të disa prej shkollave 9-vjeçare të qytetit të Ersekës.Kemi mirëpritur stafin mësimor të shkollave:’’Erseke’’,’’Leskovik’’ Mësuesit kanë vizituar ambjentet e shkollës,kryesisht laboratoret mesimore ku edhe janë prezantuar nga mësueit e lëndës me procesin e zhvillimit të një ore mësimore në shkollën tonë.Në fund gjatë koktejit mësuesit homologe kanë shkëmbyer midis tyre ide për mbarvajtjen e procesit mësimor.Falenderojmë mesuesit për pjesmarrjen si dhe mirëpresim shkollat e tjera.

Vizitat ne shkollen tone (2) Vizitat ne shkollen tone (3) Vizitat ne shkollen tone (4)