Vizitat në medresenë e Korçës

Në Medresenë e Korçës ka patur vizita nga përfaqësues të disa prej shkollave 9-vjeçare të qytetit të Korçës. Kemi mirëpritur stafin mësimor të shkollave: “Sotir Gurra’’, “Pandeli Cale’’ si dhe shkollat 9-vjeçare Sheqeras dhe Mollas. Mësuesit kanë vizituar ambientet e shkollës, kryesisht laboratorët mësimore ku edhe janë prezantuar nga mësuesit e lëndës me procesin e zhvillimit të një ore mësimore në shkollën tonë. Në fund gjatë koktejit mësuesit homologe kanë shkëmbyer midis tyre ide për mbarëvajtjen e procesit mësimor. Falenderojmë mësuesit për pjesëmarrjen si dhe mirëpresim shkollat e tjera.

Vizitat ne shkollen tone (4) Vizitat ne shkollen tone (5) Vizitat ne shkollen tone (6) Vizitat ne shkollen tone (7) Vizitat ne shkollen tone (9)