Vizitë e Drejtoreshës së Arsimit së Qarkut Tiranë

Ditën e mërkurë, në datën 19 Shkurt, Drejtoresha e Arsimit për qarkun Tiranë Znj. Eglantina Metani e shoqëruar nga pjestarë të drejtorisë arsimore vizitoi Medresenë e Tiranës.

Gjatë vizitës drejtoresha u njoh më nga afër me Medresenë dhe funksionimin e saj në aspektin arsimor. U fol edhe për bashkëpunime konkrete midis dy institucioneve duke përfshirë në projekte të ndryshme dhe shkolla të tjera me synimin e përhapjes së vlerave morale dhe edukuese në një rreth më të gjerë.

Pas bisedës frytdhënëse miqtë nga Drejtoria e Arsimit u njohën me ambientet e Medresesë duke vizituar klasat dhe laboratorët e ndryshëm ku nxënësit zhvillojnë mësimet.

Vizitë_e_Drejtoreshës_së_Arsimit_së_Qarkut_Tiranë (1) Vizitë_e_Drejtoreshës_së_Arsimit_së_Qarkut_Tiranë (2) Vizitë_e_Drejtoreshës_së_Arsimit_së_Qarkut_Tiranë (3) Vizitë_e_Drejtoreshës_së_Arsimit_së_Qarkut_Tiranë (4) Vizitë_e_Drejtoreshës_së_Arsimit_së_Qarkut_Tiranë (5)  Vizitë_e_Drejtoreshës_së_Arsimit_së_Qarkut_Tiranë (7) Vizitë_e_Drejtoreshës_së_Arsimit_së_Qarkut_Tiranë (8)

Vizitë_e_Drejtoreshës_së_Arsimit_së_Qarkut_Tiranë (6)