Vizite e Drejtoreshes se Arsimit

Me rastin e zhvillimit te olimpiades ne shkalle qarku drejtoresha e arsimit znj. Jonida Cungu gjeti rastin te vizitoi shkollen tone. Znj. Cungu mbeti shume e kenaqur nga ambjentet e shkolles dhe mikpritja qe iu be konkuruesve. Drejtoresha e shprehu bindjet e saj shume pozitive per misionin e shkolles sone dhe kerkoi nje bashkpunim me te gjere ndremjet institucionit qe ajo drejton dhe shkolles.