Vizitë e Drejtorëve të Shkollave Të Qytetit të Kavajës në Medresenë “Liria” Elbasan

Në datën 22 /11 /2014 ambientet e shkollës së mesme medrese LIRIA Elbasan u vizituan nga drejtorët e shkollave te qytetit te Kavajës ,me ftesë të drejtorit të shkollës së mesme medrese H. ALI KORCA z. Mustafa Hatipoglu dhe me mikpritjen e drejtorit z.Yakup Şahin për tu njohur me ambienteve e kësaj shkolle dhe gjithashtu për të shkëmbyer eksperienca. Gjatë kësaj vizite pjesëmarrësit u impresionuan me infrastrukturën e shkollës duke filluar që nga ambientet e jashtme si dhe me teknologjinë e fundit digjitale të mësimdhënies në brendësi të saj.

Shkolla jonë i ka gjithmonë dyert e hapura për të tilla takime frytdhënëse.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC