Vizitë e Drejtorit të Arsimit të Rrethit Kavajë

07/02/2015 Drejtori I zyrës arsimore dega Kavajë bëri një vizitë në Medresenë e Kavajës ku u njohë nga afër me aktivitetet që ka organizuar dhe ata që do bëhen në të ardhme. Ai ofroi mbështetje maksimale për programet që shkolla jonë do të organizoi në të ardhmen.

SONY DSC SONY DSC