Vizitë e Kryetarit të Bashkisë

Kryetari i Bashkisë Korçë z. Sotiraq Filo vizitoi Medresenë e Korçës për të uruar nxënësit që fituan medalje argjendi dhe bronzi në kompeticionet ndërkombëtare. Z. Sotiraq i falenderoi djemtë që arritën ta përfaqësonin Shqipërinë denjësisht në këto olimpiada dhe iu uroi atyre dhe të gjithë nxënësve tanë suksese të mëtejshme..Vizite e Kryetarit te Bashkise  (1)  Vizite e Kryetarit te Bashkise  (3) Vizite e Kryetarit te Bashkise  (4) Vizite e Kryetarit te Bashkise  (5)