Vizitë e Prefektit të Elbasanit

Prefekti i Elbasanit z. Arben Kamami bëri një vizitë në shkollën tonë. Prefekti u prit nga drejtori i shkollës z. Yakup Şahin. Prefekti vizitoi ambientet e brëndshme të shkollës ku ngeli shume i kënaqur nga ambientet e brëndshme. Prefekti theksoi për traditën e shkëlqyer 20 vjeçare që kjo shkollë ka pasur dhe do të ketë në të ardhmen.

Vizite_e_Prefektit_t_e_Elbasanit (1) Vizite_e_Prefektit_t_e_Elbasanit (2)  Vizite_e_Prefektit_t_e_Elbasanit (4) Vizite_e_Prefektit_t_e_Elbasanit (5) Vizite_e_Prefektit_t_e_Elbasanit (6)