Vizitë e Shkollës 9-vjeçare “22 Tetori” në Medresenë e Beratit

Stafi pedagogjik i Medresesë së Beratit priti në ambientet e shkollës stafin pedagogjik të shkollës 9-vjeçare “22 Tetori” Berat.
Pas një dreke të përbashkët, drejtoresha e shkollës 9-vjeçare “22 Tetori” Berat zj. Klodjana Hoxha falenderoi stafin e Medresesë së Beratit për mikpritjen dhe shprehu kënaqësinë e saj për këtë vizitë. Më tej ajo theksoi rëndësinë e këtij bashkëpunimi serioz.
Më pas, të gjithë mësuesit patën mundësinë të shohin nga afër ambientet e shkollës sonë.
Drejtori i Medresesë shprehu falënderimin e tij për këtë vizitë.

Vizite e Shkolles 9-vjecare “22 Tetori” ne Medresene e Beratit (1) Vizite e Shkolles 9-vjecare “22 Tetori” ne Medresene e Beratit (2) Vizite e Shkolles 9-vjecare “22 Tetori” ne Medresene e Beratit (3) Vizite e Shkolles 9-vjecare “22 Tetori” ne Medresene e Beratit (4) Vizite e Shkolles 9-vjecare “22 Tetori” ne Medresene e Beratit (5) Vizite e Shkolles 9-vjecare “22 Tetori” ne Medresene e Beratit (7) Vizite e Shkolles 9-vjecare “22 Tetori” ne Medresene e Beratit (9) Vizite e Shkolles 9-vjecare “22 Tetori” ne Medresene e Beratit (10)