Vizitë e Shkollës 9-vjeçare “Duhanas”

Më 26 Shkurt 2015, nxënësit e klasave të nënta së bashku me mësueset e tyre kujdestare vizituan Medresenë e Beratit. Nxënësit u njohën nga afër me ambientet e shkollës sonë, proçesin mësimor dhe me mësuesit e kësaj shkolle. Në fjalën e tij, drejtori i shkollës, z. Habib Kahraman, pasi prezantoi programin e Medresesë, falenderoi nxënësit për vizitën dhe shprehu mirënjohjen e tij për bashkëpunimin me këtë shkollë.
Nxënësit ndoqën me kuriozitet projektet e përgatitura nga nxënësit e shkollës sonë.

Vizite e Shkolles 9-vjecare “Duhanas” (1) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Duhanas” (2) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Duhanas” (3) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Duhanas” (4) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Duhanas” (5) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Duhanas” (6)