Vizitë e Shkollës 9-vjeçare “Fushë Peshtan” Berat

Më 25 Shkurt 2015, nxënësit e klasave të nënta së bashku me mësueset e tyre kujdestarë vizituan Medresenë e Beratit. Nxënësit u njohën nga afër me ambientet e shkollës sonë, proçesin mësimor dhe me mësuesit e kësaj shkolle. Në fjalën e tij, drejtori i shkollës, z. Habib Kahraman, pasi prezantoi programin e Medresesë, falenderoi nxënësit për vizitën dhe shprehu mirënjohjen e tij për bashkëpunimin me këtë shkollë.
Nxënësit ndoqën me kuriozitet projektet e përgatitura nga nxënësit e shkollës sonë.

Vizite e Shkolles 9-vjecare “Fushe Peshtan” Berat  (1) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Fushe Peshtan” Berat  (2) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Fushe Peshtan” Berat  (3) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Fushe Peshtan” Berat  (4) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Fushe Peshtan” Berat  (5) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Fushe Peshtan” Berat  (6) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Fushe Peshtan” Berat  (7) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Fushe Peshtan” Berat  (8)