Vizitë e Shkollës 9-vjeçare “Sali Gjuka” Urë Vajgurore në medresenë e Beratit

Më 11 Shkurt 2015, nxënësit e klasave të nënta së bashku me mësueset e tyre kujdestare vizituan Medresenë e Beratit. Nxënësit u njohën nga afër me ambientet e shkollës sonë, proçesin mësimor dhe me mësuesit e kësaj shkolle. Në fjalën e tij, drejtori i shkollës, z. Habib Kahraman, pasi prezantoi programin e Medresesë, falenderoi nxënësit për vizitën dhe shprehu mirënjohjen e tij për bashkëpunimin me këtë shkollë.
Nxënësit ndoqën me kuriozitet projektet e përgatitura nga nxënësit e medresesë.

Vizite e Shkolles 9-vjecare “Sali Gjuka”  (1) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Sali Gjuka”  (2) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Sali Gjuka”  (3) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Sali Gjuka”  (4) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Sali Gjuka”  (5) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Sali Gjuka”  (6) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Sali Gjuka”  (7) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Sali Gjuka”  (8) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Sali Gjuka”  (9) Vizite e Shkolles 9-vjecare “Sali Gjuka”  (10)