Vizite e stafit te shkolles Bardhyl Popa

Ne kuader te bashkpunimit ndermjet shkollave Medreseja Liria ftoi per nje vizite stafin pedagigjk te shkolles
9-vjecare Bardhyl Popa. Mesuesit vizituan ambjentet e brendshme te shkolles, pane menyren se si jepej mesimi nga ana
pedagogjike me ndihmen e mjeteve moderne. Mesuesit ngelen te kenaqur ku shprehen bindjet pozitive. Dhe ne fund
u shtrua nje dreke…

935582_665192710168675_245136101_n 1391433_665192980168648_68315708_n 1422627_665193473501932_980792599_n 1452491_665192723502007_1030430325_n 1466139_665193183501961_1453591902_n 1469775_665192953501984_2126541912_n 1483250_665192693502010_1004820403_n 1499660_665193046835308_1963610914_n