Vizite e stafit te shkolles Jorgji Dilo

Ne kuader te bashkpunimit ndermjet shkollave Medreseja Liria ftoi per nje vizite stafin pedagigjk te shkolles
9-vjecare Jorgji Dilo. Mesuesit vizituan ambjentet e brendshme te shkolles, pane menyren se si jepej mesimi nga ana
pedagogjike me ndihmen e mjeteve moderne. Mesuesit ngelen te kenaqur ku shprehen bindjet pozitive. Dhe ne fund
u shtrua nje dreke…

902921_670346216319991_1434719694_o 922533_670346669653279_1319184630_o 1401916_670346899653256_831574355_o 1485992_670346936319919_1546908535_o 1487880_670346862986593_123821124_o 1490868_670346656319947_2130023561_o 1492345_670346356319977_1358285899_o 1495912_670346199653326_1117119522_o 1502428_670346719653274_1477499746_o 1504270_670346452986634_753639933_o 1506276_670346606319952_1239781716_o 1511948_670346202986659_16909320_o