Vizitë Kryetares së Këshillit të Qarkut Korçë Znj. Ana Verushi

Ditën e mërkurë, drejtori i Medresesë Z. Sami Ikiz, bëri një vizitë te Kryetarja e Këshillit të Qarkut Korçë Znj. Ana Verushi. Drejtori i uroi Znj. Verushi suksese në ushtrimin e detyrës së re si Kryetare e Këshillit të Qarkut. Gjatë bisedës u fol edhe për problematika, aktualitete e zhvillime të fundit në arsim, tema në të cilat Kryetarja e Këshillit, me një të shkuar në fushën e arsimit, dha këshilla dhe mendime të vlefshme. Të dyja palët u ndanë duke uruar vazhdimësinë e bashkëpunimit midis dy institucioneve me projekte të ndryshme në të ardhmen.

Vizite Kryetares se Keshillit te Qarkut Korce Znj. Ana Verushi (2) Vizite Kryetares se Keshillit te Qarkut Korce Znj. Ana Verushi (3) Vizite Kryetares se Keshillit te Qarkut Korce Znj. Ana Verushi (4)