Vizite mbreselenese ne Kosove

Nxenesit e klases se 12-A organizuan shetitjen e fundit jashte vendit per kete vit. Ata e kaluan fundjaven ne Prizren, ku vizituan vende te ndryshme turistike si dhe ato kulturore.
Aktivitet e ndryshme, te qendruarit dy dite ne Prizren si dhe rruga e gjate qe kaluan se bashku e beri kete udhetim me te vertete te paharrueshem per keta nxenes.

DSC_15801 DSC_16892 DSC_17251 DSC_17801 DSC_18201 DSC_18511 DSC_18911 DSC_20501