Vizitë ministres, Znj. Lindita Nikolla me rastin e 7-8 Marsit

Me rastin e 7-8 Marsit Drejtori i Medresesë Tiranë z. Ömer Çalış bëri një vizitë të shkurtër në Ministrinë e Arsimit dhe Sporteve ku u takua me ministren znj. Lindita Nikolla. Nga ky takim znj. Nikolla mbeti shumë e vlerësuar dhe përcolli urimet më të sinqerta për drejtorin dhe stafin e Medresesë së Tiranës. Në fund, znj. Nikolla shprehu mbështetjen e saj dhe vleresoi nivelin e lartë arsimor të medresesë.

Vizite ministres, Znj. Lindita Nikolla me rastin e 7-8 Marsit (1)