Vizitë në Drejtorinë e Policisë së Qarkut Elbasan

Në kuadër të 102 vjetorit të themelimit të Policisë së Shtetit, Drejtoria e Policisë së Qarkut Elbasan hapi dyert për qytetarët e Elbasanit për të vizituar ambientet në të cilat ndodhet. Medrese “Liria” Elbasan organizoi një vizite në këto ambiente me në krye Drejtorin e Shkollës Z. Yakup Sahin, nëndrejtorin e shkollës Z. Bajram Omeri dhe disa mësues e nxënës.

Vizite ne Drejtorine e Policise se qarkut Elbasan (1) Vizite ne Drejtorine e Policise se qarkut Elbasan (2) Vizite ne Drejtorine e Policise se qarkut Elbasan (4) Vizite ne Drejtorine e Policise se qarkut Elbasan (5) Vizite ne Drejtorine e Policise se qarkut Elbasan (6) Vizite ne Drejtorine e Policise se qarkut Elbasan (7) Vizite ne Drejtorine e Policise se qarkut Elbasan (8) Vizite ne Drejtorine e Policise se qarkut Elbasan (9) Vizite ne Drejtorine e Policise se qarkut Elbasan (10)