Vizitë në gjimnazin “Babë Dudë Karbunara”

Stafi i Medresesë së Beratit bëri një vizitë në gjimnazin Babë Dudë Karbunara, dhe uruan ish kolegun e tyre, tashmë drejtor i kësaj shkolle, z. Yzedin Hajdaraj për detyrën e tij të re. Drejtori i Gjimnazit shprehu kënaqësinë dhe falenderimin e tij për vizitën. Gjithashtu ai u tregua i gatshëm për ç’do lloj bashkpunimi në të ardhmen.