Vizitë në Korçë

Më datë 22 nëntor zhvilluam një vizitë në qytetin e Korçës së bashku me drejtuesit e zyrës arsimore Kavajë, si dhe drejtuesit e shkollave të qytetit. Në mëngjes vizituam medresenë e Elbasanit “Liria”,ku dhe dashamirësisht na u ofrua mëngjesi i këndshëm. Pas kësaj ndaluam në qytetin e Lagushit, Pogradecin më Drilonin e tij mbresëlënës, për tu qetësuar buzë liqenit nën rrezet e ngrohta të diellit, sikur të ishte një ditë pranvere. Më pas mbërritëm në Korçë, qytetin e arsimit dhe kulturës ku zhvilluam një vizitë në medresenë H. Abdullah Zëmblaku ku mikpritja ishte e mrekullueshme. Në fund së bashku shëtitëm në bulevardin e famshëm të Korçës dhe malin e lartë hijerëndë të Moravës. Në kthim, lodhja ishte e pavlerë ndaj kënaqësisë së këtij udhëtimi.

SONY DSC SONY DSC  SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC