Vizitë në MAS

Zhvilluam një vizitë në Ministrinë e Arsimit Dhe Sportit, me motivacionin e suksesit të arritur nga shkolla jonë Hafiz Ali Korça, në konkursin ndërkombëtar I’Sweeep. U pritëm nga drejtoresha e arsimit parauniversitar Znj.Zamira Gjini,e cila pasi dëgjoi shpjegimet nga nxënësit për projektin fitues,u shpreh se kjo ishte një arritje jo vetëm e shkollës por e gjithë arsimit shqiptar. Gjithashtu duke na uruar suksese të mëtejshme ajo shprehu mbështetjen e institucionit për çdo projekt apo iniciativë të shkollave tona.

SONY DSC SONY DSC