Vizite ne panairin e 15-te te librit ne Tirane

Menjehere pas mbarimit te mbledhjes me prinderit, shkolla jone pergatiti nje vizite ne panairin e 15-te te librit ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane.

Nxenesit vizituan nga afer shtepite botuese, ne veçanti shtepine botuese “Prizmi” dhe botimet e Komunitetit Mysliman te Shqiperise, ku edhe blene disa libra.