Vizitë në Prefekturën Berat (Medreseja e Beratit)

Drejtoria e Medresesë së Beratit bëri një vizitë në ambjentet e prefekturës së Beratit me Prefektin z. Selfo Kapllani . Prefekti u shpreh shumë i kënaqur nga një vizitë e tillë. Drejtori i Medresesë z. Tolga Kazan, shprehu kënaqësinë e tij dhe prezantoi programin arsimor të Medresesë. Gjithashtu i uroi suksese në detyrën e re dhe kërkoi që në të ardhmen, marrëdhëniet mes dy institucioneve të jenë sa më të forta dhe të sinqerta.

1450797_558674180874641_1147469336_n 1459273_558674174207975_932961144_n 1466101_558674167541309_244656030_n