Vizitë në qendrën rezidenciale

Nxënëset e klasës së 11-e në Medresenë e Korçës bënë një vizitë në qendrën rezidenciale në Korçë. Gjatë qëndrimit aty, pati një shfaqje të përgatitur nga nxënëset për pjesëtarët e qendrës. Më pas aktiviteti vazhdoi me një koktejl po të përgatitur nga nxënësit. Aktivitete të tilla janë aq sa të mirëpritura në shkollën tonë, edhe të nevojshme për një sensibilizim të nxënësve dhe shoqërisë në përgjithësi.

Vizite ne qendren rezidenciale (1) Vizite ne qendren rezidenciale (2) Vizite ne qendren rezidenciale (3) Vizite ne qendren rezidenciale (4) Vizite ne qendren rezidenciale (5) Vizite ne qendren rezidenciale (6) Vizite ne qendren rezidenciale (7) Vizite ne qendren rezidenciale (8) Vizite ne qendren rezidenciale (9) Vizite ne qendren rezidenciale (10) Vizite ne qendren rezidenciale (11) Vizite ne qendren rezidenciale (12) Vizite ne qendren rezidenciale (13)