Vizitë në shkollën 9- vjeçare të fshatit Zëmblak

Më datë 23-12-2014 zv. Drejtori i Medresesë së Korçës së bashku me disa mësues realizuan një vizitë në shkollën 9- vjeçare në fshatin Zëmblak të Korçës ku ndanë disa dhurata për nxënësit e kësaj shkolle. Stafi i shkollës 9-vjeçare shprehu falenderimet për Medresenë. Në një atmosferë gëzimi dhe me buzëqeshjen e fëmijëve u realizua me sukses ky projekt nga ana e Medresesë.

fshatit Zemblak (1) fshatit Zemblak (2) fshatit Zemblak (3) fshatit Zemblak (4) fshatit Zemblak (5) fshatit Zemblak (6) fshatit Zemblak (7)