Vizitë Në Shtëpinë E Të Moshuarve

Nxënëse nga Medreseja e Tiranës në bashkëpunim me përfaqësinë e zyrës së gruas zhvilluan një vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve në Tiranë, ku dhe organizuan edhe një program të shkurtër artistiko-fetar.

Nxënëset në këtë vizitë kënduan ilahi të ndryshme, çka solli më tepër shpresë, gëzim e përlotje në sytë  të moshuarve.

Në fund të programit të moshuarve iu shpërndanë dhurata si dhe për ata u organizua edhe një koktejl.

Vizite_Ne_Shtpi (1) Vizite_Ne_Shtpi (2) Vizite_Ne_Shtpi (3) Vizite_Ne_Shtpi (4) Vizite_Ne_Shtpi (5) Vizite_Ne_Shtpi (6) Vizite_Ne_Shtpi (7) Vizite_Ne_Shtpi (8) Vizite_Ne_Shtpi (9) Vizite_Ne_Shtpi (10)