Vizite nga shoferat e fshaterave te Beratit

Sot me date 10.11.2012 Medreseja e Beratit mikpriti ne ambjentet e saja shoferat e furgonave te Fshaterave te Beratit. Medreseja me qellimin qe te njihet me te gjithe popullin e Beratit, vendosi kete radhe qe ta ndaje nje dreke edhe me shoferat e fshaterave te Beratit. Mysafiret paten mundesine te ndjekin nga afer dhe te shikojne ambjentet moderne te Medresese. Ato ngelen te kenaqur nga kjo ftese e Drejtorit te Medresese.